Barion Pixel

Ahogy megyünk bele a télbe, és egyre hamarabb van sötét, valahogy a csendességre is nagyobb igényünk van. Főleg majd Advent, a várakozás időszakában. Ilyenkor jó csendben lenni, hallgatni, nyugalomban várni az ünnepet. A csend lehet jó és lehet rossz. Nehéz és könnyű. Kínzó és felszabadító. Örömteli és szomorú is.

Masszázs közben azt tapasztalom, hogy van, aki szereti elnyomni a csendet és beszélget, kérdez, mesél. Szereti, ha én is beszélek. Van, aki csak magára figyel, csendben relaxál, vagy belealszik a lazító mozdulatokba. Az én dolgom, hogy felmérjem, tudjam kinek mire van éppen igénye, mit szeretne.

Fontos, hogy tudd, ha csendet szeretnél, nálam megkapod. Ha azt szeretnéd, hogy hallgassalak, míg te mesélsz, jelen leszek. Ha beszélgetni szeretnél, beszélgetek. Viszont érdemes kipróbálni, milyen a teljes csendbe burkolózott, mély befelé figyelés egy masszázs során. Ugyanis igen sokat tud adni.

A csend, a hallgatás erővel bír , és egy relaxált állapotban átélt csend sok gondolatot, választ adhat a bennünk rejlő kérdésekre. Csak halljuk meg kérdeseinket, tegyük fel azokat magunknak és meg fog jönni a válasz magától.

Ha szeretnél egy CSENDes masszázst, jelentkezz be online. Szeretettel várlak!

Cseke Bernadett / masszázsszoba

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keep in touch!

Cseke Bernadett masszázs és mentálhigiéné