Online ITT FOGLALHATSZ IDŐPONTOT A SZOLGÁLTATÁSAIMRA

Telefon: +36 20 3347 099

E-mail: info@csekebernadett.hu

FB: Cseke Bernadett szakmai oldala

Instagram: @csekebernadett

Az e-mailekre 24 órán belül válaszolok, de vedd figyelembe, hogy hétvégén nem dolgozom.

 

2023. januártól az alábbiak szerint dolgozom:

–  Az Élet-újraindító mentorprogram segítő beszélgetés része online is megvalósulhat, azonban, amikor hozzákapcsoljuk a masszázst is – ez a ritkább – , akkor a Menthai Stúdióban (1118 Budapest, Szüret utca 27.) találkozunk.

– Massszázsra továbbra is Sasadon, az 1118 Budapest, Beregszász út 99B címen, az otthonomban várlak, de csak keddi és csütörtöki napokon tudlak fogadni.

A személyes találkozásokra a foglalt időpont előtt max. 5 perccel érkezz! 

5 + 8 =

Amennyiben nem tudsz eljönni a megbeszélt időponra, a következőket vedd figyelembe: 

Az online, ingyenes, első konzultációnál is fontos, hogy jelezd előre, ha valamiért mégsem tudsz részt venni. Ha 36 órán túl mondod le, kérhetsz másik időpontot, de ha 36 órán belül mondod vissza az alkalmat, legközelebb már nem tudok időpontot adni ingyenes konzultációra.

Amennyiben nem szólsz előre, hogy nem tudsz eljönni, és nem is jelensz meg, nem áll módomban új időpontot adni számodra. 

Az Élet-újraindító programra jelentkezésnél részletes munkafolyamat leírást kapsz majd, abban kitérek a fizetésre és egyéb kötelezettségekre is.

Fontos, hogy tartsuk tiszteletben egymás idejét. Köszönöm megértésedet!

 

Fizetési módok és számlázás

 

A fizetés átutalással történik. A szolgáltatásokról elektronikus számlát állítok ki, amit az e-mail címedre küldök. A Élet-újraindító program esetében részletfizetés lehetséges. 

Köszönöm szépen!

Szeretettel várlak!