Barion Pixel

Amennyiben úgy érzed, hogy elakadtál valahol az életedben, krízisben vagy, nehézségeid vannak az élet különböző területein, és szeretnéd ezt egy támogató, biztonságos közegben megosztani, szeretnéd, hogy elvárásoktól mentesen meghallgassanak, hogy kimondhass bármit, amit eddig nem mertél, akkor én a fókuszált jelenlétemmel leszek veled, az elfogadás, az empátia, a meghallgatás és érzéseid visszatükrözésén keresztül tudlak támogatni.

A lelki egészséged megőrzése lesz a fókuszban. A közös cél, hogy visszatalálj önmagadhoz, hogy önállóan oldd meg a problémáidat, én csak a “kezed fogom” majd és megteremtem azt a légkört, amiben biztosan tudsz fejlődni, változni.

A beszélgetések jelenleg on-line formában zajlanak, ezért fontos, hogy gondoskodj az alábbi feltételekről:

  • Stabil internetkapcsolat
  • Telepítsd fel a Zoom alkalmazás -t, mert ezen keresztül tudunk beszélgetni
  • Lehetőség szerint légy egyedül, csendes, nyugodt környezetből jelentkezz be és gondoskodj róla, hogy senki ne zavarjon meg
  • Telefonodot kérlek halkítsd le, a futó alkalmazásokat zárd be a számítógépeden, hogy semmi ne vegye el a figyelmedet a közös munkáról és tényleg a beszélgetésre tudj fókuszálni
  • Ha technikai probléma adódna menet közben, telefonon tudjuk folytatni a beszélgetést

 

Ingyenes 30 perces konzultációra ITT tudsz bejelentkezni. Ezen a fél órás alkalmon megbeszéljük milyen nehézségeid vannak most, miben tudlak támogatni, én vagyok-e az, akire szükséged van, és kölcsönösen szimpatikusak vagyunk-e egymásnak. Ha egy hullámhosszon vagyunk, indulhat a további közös munka.

 

Várlak szeretettel! 

Betti

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Keep in touch!

Cseke Bernadett masszázs és mentálhigiéné