Barion Pixel

Miért fontos a fizikai masszázs mellett a lélek szintű gyógyulás is?

Számomra a segítő beszélgetés egyszerű, de nagyon fontos dolgokról szól: jelenlét, empátia, figyelem, meghallgatás, érzelmi kapcsolódás.

Mentálhigiénés szakemberként a legfontosabb feladatom, hogy a lelki egészségedet fejlesszem és támogassam a mentálhigiénés eszköztáram segítségével. Nem betegségeket kezelek, nem adok diagnózist. Ez nem az én kompetenciám (ez a pszichológusok és pszichiáterek dolga). Az itt és most foglalkoztató belső elakadásaid és felmerülő kérdéseid feltérképezéséhez és megoldásához járulok hozzá . A folyamat elején kitűzünk egy célt, ahova szeretnél eljutni és megállapodunk, hogy 5 vagy 10 alkalomra szerződünk. Majd a folyamat végén, visszatekintünk, hogy honnan hova jutottál, és lezárjuk a beszélgetéseket, de ha kell, természetesen folytathatjuk tovább azokat, akár új célt kitűzve. 

Biztonságos, ítélkezésmentes környezetben tudok neked támogatást adni abban, hogy a kételyeid és belső bizonytalanság érzéseid feloldódhassanak. Megkönnyítem számodra, hogy kitisztuljon a kép, hogy te magad találd meg a választ kérdéseidre, a megoldást problémáidra. 

  • Ha nehézségeid vannak döntések meghozatalában,
  • ha nehezen húzod meg a határokat,
  • ha párkapcsolatban, családban, vagy a kollégákkal nem találod a közös hangot,
  • ha nem tudod képviselni magad és az érdekeidet,
  • ha úgy érzed, nem tudsz önazonossá válni,
  • ha nem tudsz befelé figyelni és nagy a káosz benned,
  • ha valamilyen krízist élsz át éppen, akkor

  értő figyelmemmel, tisztázó, előre vivő kérdésekkel segíteni tudok abban, hogy könnyebben tudj dönteni, határokat meghúzni, önmagadra és a belső szükségleteidre figyelni. Megadom neked a lehetőséget, hogy egy elvárásoktól mentes kapcsolatban őszinte lehess végre önmagaddal, és kimondhass dolgokat, amiket eddig nem mertél.

  A masszázsterápia által, a testi oldásokban hamarabb szereztem tapasztalatokat, de mostanra az öngondoskodás megerősített abban, hogy csak úgy tud a munkám teljes értékű lenni, ha a masszázst kombinálom a lelki-szellemi támogatással együtt.

  Ennek hatására kidolgoztam a saját, egyedi módszeremet, ami ötvözi a masszázst és a segítő beszélgetést egy komplex programon belül. A Csendben a jelenben nevet kapta a folyamat. Célja, hogy teljes fókuszt kapjon a belső hangod, hogy megtanulj magadhoz kapcsolódni, és követni a szívedet. A folyamat előtt mindenkivel beszélgetek online, hogy kicsit jobban megismerkedjünk egymással. 

  Ebben a folyamatban nagyon fontos az elköteleződés. Ha az ingyenes első konzultáció után úgy érezzük, hogy együtt szeretnénk dolgozni, akkor a legelső komplex alkalom már személyesen zajlik, ahol egy ráhangoldódó, probléma megfogalmazó, célkitűző beszélgetésbe kezdünk, kb. fél órában. Ezt követi a másfél órás, teljes csendben történő masszázs, majd újra beszélgetünk, max. 1 órában.

  Tisztázzuk az átélteket, kapsz kérdéseket is, melyek mentén beszélgetünk. Az első alkalom végén leszerződünk szóban és megállapodunk a találkozások számában. A következő alkalomra 2 hét múlva kerítünk sort, és a két találkozás között kapsz feladatokat, amihez megkapod a szükséges eszközöket is!  Az utolsó alkalomkor ránézünk a célodra, honnan hova jutottál és átbeszéljük a folytatás lehetőségét. Amennyiben nem megyünk együtt tovább, lezárjuk a folyamatot és utadra engedlek. 2 hónappal később, egy utánkövető alkalmat tartunk, ahol 1 órára találkozunk és megbeszéljük mi változott benned a program hatására, mi az, amit tovább vittél, beépítettél az életedbe, van-e bármi elakadás azóta.

  Ez egy óriási lehetőség számodra a belső akadályaid ledöntésére, berögzült téves hitrendszereid megváltoztatására, ezáltal akár önmagad meghaladására is. Igazi mélyreható változásokat, felszabadultságot, kiteljesedést élhetsz meg a program által.

  Ha úgy érzed, hogy erre van most szükséged, jelentkezz be egy kb. 30 perces, INGYENES online beszélgetésre. Itt felmérjük, hogy kölcsönösen tudunk-e és szeretnénk-e együtt dolgozni, tényleg én vagyok-e az, aki támogatást tudok nyújtani neked. Ha kérdésed van a programmal kapcsolatban, írj e-mailt az info@csekebernadett.hu címre.