Mentálhigiénés segítő szakember és masszázsterapeuta vagyok. Munkám során e két területet összekapcsolom, együtt is alkalmazom.

Sokáig csak masszíroztam, de egy idő után éreztem, hogy ez nem elég, hogy a hozzám járó kliensek nagy része igényli a beszélgetést, és még többen a meghallgatást. Úgy döntöttem a masszázsok mellé kapcsolom a segítő beszélgetéseket és egy komplex folyamatban kísérem a klienseimet. Továbbra is kaphatsz nálam csak masszázst is, szintén egy több hetes folyamaton belül. Bár gyógymasszőr vagyok és betegségekkel is megtaláltak a kliensek, mégsem ez a fő profilom. 2023-tól a masszázsoknál én elsősorban a hosszabb (másfél/két órás) relaxáló, igazi elmélyülős vonalra helyezem át a fókuszt. Mivel abban hiszek, hogy nagy változásokat egy hosszabb folyamat során lehet elérni, a masszázsok is minimum 3 alkalmasak. Így, ha valódi elcsendesülős, meditatív masszázsra vágysz, ahol tudsz magadra figyelni, akkor olvass tovább, mert jó helyen vagy.

Ha még soha nem masszíroztalak, akkor az első, 60 perces masszázs után tudsz elköteleződnöd a minimum 3 alkalalmas folyamat mellett. Hiszen fontos, hogy első alkalommal kiderüljön tényleg szeretnénk-e együtt dolgozni. Hetente vagy két hetente fogun találkozni ebben a folyamatban.

A segítő beszélgetéseket rogersi alapokon végzem, munkám fókuszában a feltétel nélküli elfogadás, az ítélkezésmentesség és a figyelem áll. Hiszem, hogy egy másik ember által meghallgatva és megtartva lenni, olyan mély változásokat hozhat belső világunkban, amely felismerésekhez, mély megértéshez vezethet bennünket, és ami által tisztábban láthatjuk és érthetjük önnön működésünket. Ez fejlesztheti, átalakíthatja gondolkodásmódunkat, megváltoztathatja a körülményeinkhez és az emberekhez való hozzáállásunkat.

Nálam nincs “tűzoltás”, ezért nem vállalok egy-egy alkalmat, se a beszélgetésből, se a masszázsból (kivéve a masszázs legelső alkalma). Folyamatban gondolkodom és hiszem, hogy így van értelme belekezdeni a közös munkába. Nagyon fontos, hogy elköteleződj erre az időre, amennyiben velem szeretnél dolgozni.

2023-tól fő szolgáltatásom az Élet-újraindító mentorprogram, ami egy kb. 3 hónapos komplex folyamat. A program nagyrészt a segítő beszélgetésekből áll és havi egyszer a beszélgetés előtt masszázst kapsz, mely segíti a magadra hangolódást és befelé figyelést.

A beszélgetések viszonylag hosszúak, egy-másfél órásak, de amikor a masszázst is hozzá kapcsoljuk, akkor akár két és fél, három órás is lehet egy találkozás.

A 3 hónap során hetente találkozunk és intenzív munka folyik az alkalmak között is, mivel házi feladatokat adok két alkalom között. A közös munkánkban a stresszoldásra helyezzük a fókuszt, mivel addig nem tudsz az érzéseidhez hozzáférni, amíg magasan van a stressz szinted. Ehhez kapsz különböző módszereket és támogatást tőlem.

Tapasztalataimról

 

20 éve kezdtem az önmegismerési utamat, több száz óra önismereti saját élményem van. Vettem részt családállításokon, belső utazáson, női önismereti körben, megismerkedtem a pszichodrámával. Változtam és fejlődtem csoportos és egyéni pszichoterápiás folyamatban, de kineziológia és bodywork segítségével is. Tanultam transzperszonális szemléletben a segítő kapcsolatról és a Károlin szereztem diplomát mentálhigiénés segítőként.

Az elmúlt 15 évben különféle masszázs technikákat tanultam. Előbb szereztem keleti relaxációs masszázsokból (kínai, indiai, polinéz, thai női) oklevelet, minthogy megtanultam volna mi az a svédmasszázs és okleveles gyógymasszőr vált volna belőlem.

A masszázsterápia által pihentetőbb, nyugodtabb lehet az alvásod, kiegyensúlyozottabbá válhatsz. Mélyebb szinten pedig segíti a meditatív állapot elérését, a lelki blokkok oldását, ezáltal teljes harmóniát, relaxált állapotot élhetsz meg. Lecsillapodik és felfrissül az elme és a test is. Nő az energiaszinted és a belső erőd, ennek köszönhetően erősödik az önbecsülésed és az önbizalmad is.

A testmasszázs (és természetesen a segítő beszélgetés is) nálam minden esetben fókuszált figyelemmel és maximális jelenléttel zajlik. A masszázsterápia energiaáramlás, blokkoldás és gyógyulás is. Testtudatosságra, elengedésre, befelé figyelésre tanít. Masszázst adni és kapni érték.

Számomra a segítő beszélgetés egyszerű, de nagyon fontos dolgokról szól: jelenlét, empátia, figyelem, meghallgatás, érzelmi kapcsolódás.

Fontos kihangsúlyoznom, hogy a mentálhigiénés szakember titulusban a legfontosabb feladatom, hogy visszatereljelek a lelki egészség állapotába és kísérjelek, támogassalak a mentálhigiénés eszköztáram segítségével. Nem betegségeket kezelek, nem adok diagnózist, nem gyógyítok. Ezek nem az én kompetenciáim. Az itt és most foglalkoztató belső elakadásaid és felmerülő kérdéseid feltérképezéséhez és megoldásához járulok hozzá.

Biztonságos, ítélkezésmentes környezetben tudok neked támogatást adni abban, hogy a kételyeid és belső bizonytalanság érzéseid feloldódhassanak. Megkönnyítem számodra, hogy kitisztuljon a kép, hogy te magad találd meg a választ kérdéseidre, a megoldást problémáidra.

  • Ha nehézségeid vannak döntések meghozatalában,
  • ha nehezen kapcsolódsz másokhoz, és magányosnak érzed magad,
  • ha mások elvárásai szerint élsz,
  • ha nehezen húzod meg a határokat,
  • ha félsz elindulni vágyott céljaid felé,
  • ha nem tudod képviselni magad és az érdekeidet,
  • ha úgy érzed, nem vagy önazonos,
  • ha nem tudsz befelé figyelni és nagy a káosz benned,
  • ha folyton stresszelsz, kimerültnek és túlhajszoltnak érzed magad, akkor

tudom min mész keresztül, és milyen átélni ezeket az érzéseket.  De azt is tudom, hogy mi történik, ha elkezdesz magaddal törődni, meghallani a belső hangodat, kiállni magad mellett és elindulni a változás és fejlődés útján. Van saját élményem minden egyes fenti pontról, de már azt is tudom, milyen ezeken túllépni, és egy kiteljesedett életet élni. Értő figyelemmel, empátiával, tisztázó, előrevivő kérdésekkel segíthetek neked abban, hogy könnyebben tudj döntéseket hozni, határokat meghúzni, önmagadra és a belső szükségleteidre figyelni. Megadom neked a lehetőséget, hogy egy elvárásoktól mentes, elfogadó kapcsolatban őszinte lehess végre önmagaddal is, és kimondhass dolgokat, amiket eddig nem mertél.

 

Mire számíthatsz, ha időpontot foglalsz?

Az első találkozásunk előtt mindenképpen töltsd ki az online foglalási rendszerben található űrlapot, enélkül nem tudjuk megkezdeni a közös munkát.

A masszázs során képes leszel akár mély relaxált állapotba kerülni, ellazulni, a beszélgetések pedig segíthetnek a görcsöket elengedni, fellélegezni a nehézségekből, ezáltal a testben lévő energetika blokkokat oldani. A stressz okozta feszülések lazulhatnak, a fájdalmak megszűnhetnek, ezek pedig magukkal hozzák a legbelsőbb érzésekhez való hozzáférést.

A beszélgetések már néhány alkalom után hozhatnak egy olyan szintű megkönnyebbülést számodra, hogy akár a testben keletkezett görcsök, feszültségek is oldódhatnak. A hivatásom iránt elkötelezett vagyok, ezért biztosíthatlak, hogy ha én leszek a támogatód az utadon, nem kell egyedül küzdened a problémákkal, a “nem vagyok elég jó”,  “ezt  én nem érdemlem meg” érzésekkel, a különféle lelki blokkok, érzelmi akadályok okozta testi fájdalmakkal.

Amikor masszírozlak vagy beszélgetek veled, figyelek rád, jelen vagyok, rád hangolódom, és amikor készen állsz rá, utadra engedlek. Ez nem terápiás folyamat, de több mint egy baráti beszélgetés.

Ha úgy érzed, én vagyok az a szakember, akinek a támogatására szükséged van, akkor foglalj hozzám időpontot online itt:

Az Élet–újraindító programom a saját, egyedi módszerem. Célja, hogy teljes fókuszt kapjon a belső hangod, hogy megtanulj magadhoz kapcsolódni, és követni a szívedet. A folyamat előtt mindenkivel beszélgetek online, hogy kicsit jobban megismerkedjünk egymással.

Ebben a folyamatban nagyon fontos az elköteleződés. Egy ráhangoldódó, probléma megfogalmazó, célkitűző beszélgetéssel kezdünk majd, kb. 90 percben. Összesen 12 alkalommal fogunk találkozni a 3 hónap alatt, és ezalatt háromszor kapsz majd egy csendben zajló, teljes testmasszázst.

Tisztázzuk az átélteket, kapsz kérdéseket is, amelyek mentén beszélgetünk. Az első alkalom végén leszerződünk szóban. A két találkozás között kapsz feladatokat, amihez megkapod a szükséges eszközöket is!  Az utolsó alkalomkor ránézünk a célodra, honnan hova jutottál és átbeszéljük a folytatás lehetőségét. Amennyiben nem megyünk együtt tovább, lezárjuk a folyamatot és utadra engedlek.  3 hónappal később, egy utánkövető alkalmat tartunk, ahol 1 órára találkozunk és megbeszéljük mi változott benned a program hatására, mi az, amit tovább vittél, beépítettél az életedbe, van-e bármi elakadás azóta.

Ez egy óriási lehetőség számodra a belső akadályaid ledöntésére, berögzült téves hitrendszereid megváltoztatására, ezáltal akár önmagad meghaladására is. Igazi mélyreható változásokat, felszabadultságot, kiteljesedést élhetsz meg a program által.

Ha úgy érzed, hogy erre van most szükséged, jelentkezz be egy kb. 60 perces, INGYENES online beszélgetésre. Itt felmérjük, hogy kölcsönösen tudunk-e és szeretnénk-e együtt dolgozni, tényleg én vagyok-e az, aki támogatást tudok nyújtani neked. Ha kérdésed van a programmal kapcsolatban, írj e-mail az info@csekebernadett.hu címre.

ÁRAK

(2023. januártól)

ÉLET-ÚJRAINDÍTÓ MENTORPROGRAM

– 12-szer találkozunk, 3 hónapon keresztül, heti rendszerességgel.

– 1,5 órákat beszélgetünk + havi egyszer kb. 3 órára találkozunk, ekkor elmélyülhetsz egy hosszú masszázsban is.

– Az alkalmak között is kísérlek, házi feladatokat és kapaszkodókat is kapsz a mindennapokhoz, szorosan tartjuk a kapcsolatot.

– A program után 2 hónappal újra találkozunk 60 percre. Ez a 13. alkalom egy kötetlenebb beszélgetés lesz közöttünk arról, hogy vagy, hova jutottál, mi változott benned, körülötted a program után.

Erre a folyamatra egyéni elbírálás alapján, személyre szabott árat kap minden hozzám jelentkező. Nem szeretném, ha bárki azért maradna le, mert esetleg korlátozottabbak az anyagi lehetőségei.

 

MÉLY-RELAXÁCIÓS MASSZÁZS

Első 60 perces, ismerkedő masszázs: 12.000 Ft

3 x 90 perc: 52.000 Ft

3 x 120 perc: 69.000 Ft

Ha kérdésed van, foglalj időpontot online egy 60 perces INGYENES konzultációra!