Barion Pixel

Miért nem kell választanod a különböző,
általam használt masszázstechnikák közül?

Fontos, hogy azt kapd, amire tényleg szükséged van, méghozzá összhangban azzal, amire igazán vágysz. Legtöbbször a masszázs szobában dől el, hogy éppen milyen kezelés a legjobb neked. Emiatt nem kell előre eldöntened, választanod a különféle, általam alkalmazott technikák közül, és nálam nincs árkülönbség sem a masszázsfajták között. Ettől egyénre szabott a masszázsterápia, és ettől tud igazán hatékony lenni a kezelés.

Van, amikor egy hirtelen jelentkező vállfájdalomnak látszólag semmi oka nincs, nem húztad meg, nem feküdted el, nem erőltetted meg, mégis ott a panasz és fáj. Eljössz hozzám, kikérdezlek, és pl. kiderül, hogy nagyon stresszes időszakot élsz meg jelenleg. Ilyenkor nem elég csak a válladat kezelni,  és gyógymasszázst alkalmazni, esetleg köpöllyel, kinesiotape-pel kiegészíteni, hanem fókuszba kerül a stresszoldás és a relaxáció is. Szeretem meglátni, megérezni, és a legjobb, ha maga a kliens is elmondja, hogy relaxálni is vágyik, és nem csak a vállát szeretné rendbetetetni.

Kíváncsi vagy, milyen tapasztalatokkal és tudással rendelkezem?

Az elmúlt 15 évben különféle masszázs technikákat tanultam. Előbb szereztem keleti relaxációs masszázsokból oklevelet, minthogy megtanultam volna mi az a svédmasszázs és okleveles gyógymasszőr vált volna belőlem 2021-ben.

Az általam használt masszázstípusokról röviden

Dolgozom:

  • klasszikus svédmasszázzsal (mindenkinek ajánlott, simító-dörzsölő-gyúró fogásokból álló, regenerációs célra is kiváló masszázstípus)
  • gyógymasszázzsal (svédmasszázs alapú, specifikusan a problémás területre fókuszálva alkalmazott, erősebb masszázs, esetenként kimozgatással kombinált, rehabilitációs célzatú)
  • indiai masszázzsal (meleg olajos, teljes testes, mélyrelaxációs kezelés)
  • polinéz masszázzsal (relaxációs masszázs, meleg olajjal)
  • kismama masszázzsal (12. és 32. hét között, feszültségoldó)
  • köpölyözéssel (a masszázs kiegészítéseként alkalmazott trakciós terápia, izomlazító, keringésjavító, mozgásterjedelem növelő, erős mechanikai inger)

Többnyire kombinálom a különböző masszázs típusokat, a fogásokat, és egyedieket is alakítottam ki az elmúlt évek alatt.

Használok olykor köpölyterápiát is a kezelések közben, illetve ha szükséges ragasztok kinesiotape szalagot a fájó, sérült területekre.

Az, hogy éppen milyen masszázst alkalmazok, a te aktuális állapotodtól, hangulatodtól függ. 

A masszázsra jelentkezéskor küldök neked egy felmérő űrlapot, ami segít nekem, hogy rákészüljek a találkozásunkra, és közösen meghatározhassuk, milyen kezelésre van éppen szükséged.

A különböző masszázstechnikákban közös, hogy segítenek az általános közérzet javításában, az izomlazításban, izomtónus normalizálásában, vér- és nyirokkeringés fokozásában, regenerálódásban, fájdalomcsillapításban, stresszoldásban. Pihentetőbb, nyugodtabb lehet az alvásod, kiegyensúlyozottabbá válhatsz. Mélyebb szinten pedig segítik a meditatív állapot elérését, a lelki blokkok oldását, ezáltal teljes harmóniát, relaxált állapotot élhetsz meg. Lecsillapodik és felfrissül az elme és a test is. Nő az energiaszinted és a belső erőd, ennek köszönhetően erősödik az önbecsülésed és az önbizalmad is.

A testmasszázs fókuszált figyelem és maximális jelenlét. Energiaáramlás, blokkoldás, gyógyulás. Testtudatosságra, elengedésre, befelé figyelésre tanít. Masszázst adni és kapni érték.

Szeretnél hozzám bejelentkezni? Foglalj időpontot kényelmesen és gyorsan az online rendszerben! Ha esetleg nem találsz számodra alkalmas dátumot, akkor hívj fel nyugodtan, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást!